Aromatizacija prostora za restorane i kafiće

Restorani i kafići

Mjesta na kojima se ljudi sastaju zahtjevaju razumijevanje svrhe tih sastanaka iz perspektive pružatelja usluga, a takvih je mnoštvo. Obiteljska proslava ili poslovni sastanak traže drugačiji pristup u odabiru mirisa. Naša je umjetnost odrediti mirise prema vrsti takvih susreta. Nudimo Vam pravi miris za Vaš prostor. Svaki posjet bit će jedinstveno iskustvo za Vaše klijente.

Tematski i karakteristični miris kafića i restorana očigledno je nezaboravan. Možete povećati prodaju kave i drugih slatkih delikatesa odabirom pravog mirisa.

Svježina i mirisi za hotele i apartmane

Hoteli i apartmani

Pružite svojim gostima iskustvo ambijenta u kojem će se htjeti opustiti, „napuniti baterije“ i inspirirati/nadahnuti. Sve to pojačajte prikladno odabranim mirisom i gosti će Vam se redovito vraćati. Dizajniramo mirise temeljene na konceptu hotelske sobe. Uzimamo u obzir boje i materijale korištene u sobama.
Mirisi će postati prirodan dio određenog prostora i učiniti boravak Vaših gostiju još ugodnijim.

Aromatizacija prostora za trgovine i poslovne prostore

Trgovine i prodavaonice

Na ponašanje kupaca značajno utječe sam prostor, glazba, a također i miris. Ova trostruka kombinacija je subliminalna/podsvjesna i vodi kupca do ostvarivanja kupnje. Odabrat ćemo mirise s obzirom na spomenuti prostor i na temelju identifikacije ciljane skupine.
Kupovina može biti jedinstven doživljaj, zahvaljujući mirisima.

Aromatizacija prostora za trgovine i poslovne prostore

Poslovni prostori i uredi

Radni prostor može povećati vlastiti potencijal zahvaljujući mirisima. Na taj način moguće je povećati produktivnost Vaših zaposlenika. Mnoge tvrtke na svoju štetu zanemaruju tu priliku. Pravilno odabran miris izaziva veću koncentraciju, unapređuje pažnju i općenito povećava produktivnost zaposlenika.
Glavni pokazatelji promjene su poboljšani rezultati tvrtke i zadovoljstvo zaposlenika.

Aromatizacija prostora za trgovine i poslovne prostore

Zdravstvene ustanove

Zdravstveni prostori su okolina u kojoj je poželjno stvoriti osjećaj sigurnosti kod pacijenata. Miris ublažava njihovu nervozu i strah. Postepeno smirivanje pacijenta čini pregled lakšim. Pravilno odabran miris oslobađa stres i pobuđuje opuštajuću atmosferu.